Вучић: Свјетске силе се мијешају у изборе у Републици Српској!

0
647

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да ће послије октобарских избора у БиХ изнијети фрапантне доказе о најбруталнијем мијешању појединих западних сила у изборе у Републици Српској.

– То њихово мијешање иде до тих граница да амбасадори појединих западних замаља зову људе на листама појединих странака и забрањују им да случајно не смију да промијене страну јер ће у противном одговарати и за злочине које су починили и за оне које нису – рекао је Вучић, обраћајући се у Београду члановима Главног одбора СНС-а чији је предсједник.

Он је нагласио да ће сачекати крај избора и да се Србија неће мијешати у одлуку српског народа у Републици Српској, али да ће послије избора изнијети много доказа.

– Овакву књигу ствари имам да се види како то изгледа – каже Вучић.

Говорећи о мијешању појединих западних сила у изборе у Српској, Вучић истиче да су се још и међу Србима нашли они који ће Србију да оптужују за мијешање.

– Наши Срби су се нашли да Србији држе придике. Шта ћете. Ваљда сте све разумјели. Прво сам се кисело насмијао, а онда размишљао шта да одговорим на то када су неки рекли како се Србија мијеша у изборе у БиХ – рекао је Вучић.

Он је изразио наду да ће све бити у реду са Републиком Српском и српским народом у БиХ.

– Србија је увијек могла све да истрпи и увјерен сам да ће знати да истрпи и истрпиће и овог пута, јер Србији нема ништа прече од српског народа и подршке коју мора да му пружи – нагласио је Вучић.

Коментари

Please enter your comment!
Please enter your name here