Влада Српске о измјенама и допунама Закона о пољопривредном земљишту

0
734

Влада Републике Српске разматраће на данашњој сједници у Бањалуци Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о пољопривредном земљишту.

На дневном реду је и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о генетички модификованим организмима, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о Комори инжењера пољопривреде Републике Српске и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о дувану, најављено је из Бироа Владе за односе с јавношћу.

Влада Српске разматраће Информацију о листи индикатора за животну средину у БиХ, предложеној у оквиру пројекта „Развој капацитета за интеграцију глобалних обавеза из области заштите животне средине у политике и одлучивање о развоју“.

На дневном реду је и Информација о Извјештају о прелиминарној процјени спремности БиХ за приступање Минаматској конвенцији, Информација о стану у Бањалуци у улици Југ Богдана, те Информација о припремама за спровођење Кластерског истраживања вишеструких показатеља – рунда шест у Републици Српској и БиХ.

Влада ће на данашњој сједници разматрати и Приједлог одлуке о давању сагласности на Правилник о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста у Агенцији за аграрна плаћања, Приједлог одлуке о покретању поступка додјеле концесије за изградњу МХЕ „Штедрић 1“, на ријеци Штедрић у општини Милићи,те Приједлог одлуке о давању сагласности за надоградњу на објекту Филијале Приједор Фонда ПИО.

Дневним редом је предвиђено разматрање и приједлога рјешења о давању сагласности на Анекс уговора о концесији за изградњу и коришћење мале хидроелектране „Месићи-Нова“ на ријеци Прачи, општина Рогатица.

Постави одговор

Молимо унесите свој коментар!
Овдје унесите своје име

18 + nine =